Camping **** aan de rand van het stroomgebied van de Arcachon in de Gironde, Frankrijk

Welkom op Camping Ker Helen! Een vriendelijke camping in de Gironde, in de buurt van Arcachon, is een gezinsvriendelijke en vriendelijke vakantiebestemming aan zee. Voor een kwaliteitsvol verblijf met uitzicht op de Atlantische kust en dicht bij een van de mooiste kusten van Europa, kiest u onze vestiging. De 4-sterren camping Ker Helen nodigt u uit om uw vakantie aan de Atlantische kust door te brengen in een natuurlijke omgeving die ideaal is voor kinderen. Ontdekkingen, sport, luiheid....... Camping Ker Helen in Le Teich nodigt u uit voor een Zen-verblijf voor het bekken van Arcachon.

Verhuur van chalets en stacaravans op de camping in de buurt van Arcachon

Onze camping in de Gironde biedt u verschillende soorten accommodaties. Verhuur van chalets en stacaravans met alle comfort zal beschikbaar zijn. U hoeft alleen maar met uw tas mee te komen en zich te vestigen in een prachtig huisje voor 2 tot 6 personen. Comfortabele bedden, licht interieur, keuken, zonnig terras.... U heeft alles in huis om uw verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken.

Kampeerplaatsen te huur in de Gironde

Camping Ker Helen beschikt over 140 kampeerplaatsen in het hart van een groene omgeving. De gemeente Teich verwelkomt dit etablissement in een prachtige omgeving van de zee en de pittoreske stad. Natuurliefhebbers zullen blij zijn om hun tent op een van onze plaatsen op te zetten en binnen handbereik van het bekken van Arcachon te zijn. Liefhebbers van comfortabel kamperen zullen er de voorkeur aan geven om in hun caravans en campers te verblijven door een natuurgebied te huren op Camping Ker Helen.

Vakantie in de Gironde in het bekken van Arcachon

Het bekken van Arcachon, een land van zon en prachtige ontdekkingen, nodigt u uit voor een vakantie aan zee, onderbroken door zwemmen, wandelen en het bezoeken van de mooiste plekjes van de Gironde. Als u op de camping aankomt, rust u zich uit met uw badkleding, zonnebrandcrème en handdoek en gaat u naar een van de prachtige fijne zandstranden met uitzicht op het bekken van Arcachon. Vele wandelingen en trektochten zijn mogelijk en leiden u naar mooie plekjes. Neem de wandel- en fietspaden en ontdek het ornithologische park Teich, de Eyre en zijn kanotochten, het Aqualand van Gujan-Mestras of het beroemde duin van Pyla en de adembenemende zonsondergangen. En alsof dit alles nog niet genoeg is, biedt Camping Ker Helen ook entertainment voor kinderen en volwassenen en nodigt het u uit in het zonnige zwembad.

De Aquatoons

Onze camping biedt een waterspeeltuin voor gezinnen. Jong en oud kunnen zich in alle veiligheid verfrissen en ontspannen in deze nieuwe levendige en kleurrijke ruimte in Le Teich op het Bassin d'Arcachon.

 
 
Het zwembadIn een groene omgeving in het hart van het Bassin d'Arcachon
Ontdekken
VermaakTijdens uw hele verblijf, voor jong en oud, voor zowel jong als oud
Ontdekken
DienstenAlles voor uw comfort tijdens uw verblijf op de camping
Ontdekken
AccommodatiesVerhuur van chalets, stacaravans en staanplaatsenOntdekken
Tarieven 2020

Boek nu uw vakantie op de Bassin d' Arcachon, tarieven 2020 zijn up-to-date. Download ze in de "Download"sectie.

Goed overleg!

Seizoen 2020

In 2019 zal de camping zijn deuren openen op 10/04 en sluiten op 12/10.
De receptie is geopend in juli en augustus van 8.30 tot 20 uur en in het laagseizoen van 8.30 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

De regioOntdek het bekken van Arcachon
Meer zien
 
Camping Ker Helen ****
Camping au bord du bassin d'Arcachon en Gironde
Avenue de la Côte d'Argent
33470 LE TEICH
Bassin d'Arcachon - Gironde
Nouvelle Aquitaine - France

Tel. : 00 33 5 56 66 03 79
E-mail : camping.kerhelen@wanadoo.fr
Documenten (pdf)
Brochure Contracten - av Tarieven Plattegrond van de camping