Activiteiten op de camping in de Gironde

Tijdens uw verblijf in de Gironde bieden wij u elke dag activiteiten aan. Als u geïnteresseerd bent in wat er wordt voorgesteld, wordt de registratie gedaan met de animatiemanager. Voor zowel volwassenen als kinderen past ons dynamisch animatieteam zich aan uw verwachtingen aan. Activiteiten worden vaak georganiseerd rond de klimmuur, tafeltennistafels of op de speelplaats. Ook worden er regelmatig laserballen en grote spellen opgezet. De begeleiders bereiden ook rustige tijden en workshops voor de kinderen voor. Ze zullen ook jeu de boulestoernooien, lotto's, ... Thema-avonden worden ook voorbereid door onze animatoren: disco-avonden, cabaret, rum à gogo, rum à gogo, ... Concerten en dansavonden zullen ook de liefhebbers van het festival in vervoering brengen voor uw vakantie op onze camping in de Gironde.

Ga met de camping en zijn team op het bekken van Arcachon uit met de camping en zijn team

Onze instructeurs nodigen u uit om de omgeving te ontdekken tijdens mountainbike-uitstapjes en -wandelingen. Profiteer van hun kennis van de omgeving om naar de mooiste plekjes in het Arcachonbekken te worden geleid. Dit is een goede gelegenheid om te genieten van een gids die rechtstreeks van de camping komt.

 
Tarieven 2020

Boek nu uw vakantie op de Bassin d' Arcachon, tarieven 2020 zijn up-to-date. Download ze in de "Download"sectie.

Goed overleg!

Seizoen 2020

In 2019 zal de camping zijn deuren openen op 10/04 en sluiten op 12/10.
De receptie is geopend in juli en augustus van 8.30 tot 20 uur en in het laagseizoen van 8.30 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

De regioOntdek het bekken van Arcachon
Meer zien
 
Camping Ker Helen ****
Camping au bord du bassin d'Arcachon en Gironde
Avenue de la Côte d'Argent
33470 LE TEICH
Bassin d'Arcachon - Gironde
Nouvelle Aquitaine - France

Tel. : 00 33 5 56 66 03 79
E-mail : camping.kerhelen@wanadoo.fr
Documenten (pdf)
Brochure Contracten - av Tarieven Plattegrond van de camping