Vrijetijdsactiviteiten in het bekken van Arcachon

Veel plezier en ontspanning op camping Ker Helen in de Gironde

De omgeving van de Teich en het bekken van Arcachon biedt u talloze mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Tussen twee bezoeken, wandelen of zwemmen langs de fijne zandstranden, rusten op de camping en gebruik maken van onze faciliteiten om een Zen verblijf door te brengen. Ons zwemparadijs wacht op u, parasols, ligstoelen, ... Alles is voorzien voor zwemmen en luiheid. Verfijn uw bruine teint dankzij de zon van het bekken van Arcachon. Het kikkerbad van de camping zal de jongsten in vervoering brengen en hen echte vakantiemomenten bezorgen. Voor sportliefhebbers of gewoon om voor uw lichaam te zorgen, heeft de camping een fitnessruimte tot uw beschikking.

Een animatieteam tot uw beschikking op de camping in de buurt van Arcachon

Elk jaar stellen we een dynamisch animatieteam samen om spelletjes en uitstapjes voor kinderen en volwassenen te organiseren. Klimmuur, laserbal, tafeltennis, speeltuin.... Al deze activiteiten zijn ideaal voor entertainment. Ook worden er thema-avonden, petanquetoernooien en lotto's georganiseerd. Om het entertainmentprogramma te raadplegen, gaat u naar de bar, de receptie of de kruidenierswinkel. Vanaf de leeftijd van 4 jaar verwelkomt onze camping de kinderen in juli en augustus in de miniclub om hen kwaliteitsvolle activiteiten en animatie aan te bieden.

 
Tarieven 2020

Boek nu uw vakantie op de Bassin d' Arcachon, tarieven 2020 zijn up-to-date. Download ze in de "Download"sectie.

Goed overleg!

Seizoen 2020

In 2019 zal de camping zijn deuren openen op 10/04 en sluiten op 12/10.
De receptie is geopend in juli en augustus van 8.30 tot 20 uur en in het laagseizoen van 8.30 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

De regioOntdek het bekken van Arcachon
Meer zien
 
Camping Ker Helen ****
Camping au bord du bassin d'Arcachon en Gironde
Avenue de la Côte d'Argent
33470 LE TEICH
Bassin d'Arcachon - Gironde
Nouvelle Aquitaine - France

Tel. : 00 33 5 56 66 03 79
E-mail : camping.kerhelen@wanadoo.fr
Documenten (pdf)
Brochure Contracten - av Tarieven Plattegrond van de camping