Gironde, een land van vakantie en camping

Een verblijf in de Gironde biedt u de mogelijkheid om alle prachtige plekjes te ontdekken die het grondgebied van de Gironde rijk is, met name het beroemde bekken van Arcachon. De hoofdstad, de stad Bordeaux, is een zeer goed voorbeeld van een essentiële plaats om te bezoeken voor een vakantie. De dynamiek en de culturele rijkdom maken het een van de belangrijkste bestemmingen voor vakantiegangers die op zoek zijn naar ontdekkingen. Natuurliefhebbers verkiezen de Atlantische kust te verkennen, met name het bekken van Arcachon, de havens, de fijne zandstranden en de prachtige natuurgebieden. De fiets- en wandelpaden van deze plaats maken het zeer aangenaam om te wandelen. Ten noorden van het bekken van Arcachon liggen de meren van Lacanau en Hourtin, andere prachtige natuurgebieden om te ontdekken.

Verblijf aan zee in de Gironde

De Gironde is een geweldige plek voor zwemmers. De bijna rechtlijnige Atlantische kust voor het stroomgebied van Arcachon vormt vele lange stranden van fijn zand die ideaal zijn voor lange middagen zwemmen om u te laten meevoeren door de golven of om te ontspannen voor de zon. Als de omgeving belangrijk is, opent het bekken van Arcachon zijn deuren voor u en laat u een prachtige aquatische microkosmos ontdekken. De Gironde is een geweldige plek om watersporten te beoefenen zoals zeilen, kitesurfen of zeekajakken.

Het departement Gironde biedt u zijn natuurlijke ruimten, zijn bewaarde kustlijn, zijn erfgoed en zijn Bordeaux-wijnen. Het verwelkomt u met zijn monding, meren, rivieren en natuurlijk zijn oceaanstranden.

 
Tarieven 2020

Boek nu uw vakantie op de Bassin d' Arcachon, tarieven 2020 zijn up-to-date. Download ze in de "Download"sectie.

Goed overleg!

Seizoen 2020

In 2019 zal de camping zijn deuren openen op 10/04 en sluiten op 12/10.
De receptie is geopend in juli en augustus van 8.30 tot 20 uur en in het laagseizoen van 8.30 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

De regioOntdek het bekken van Arcachon
Meer zien
 
Camping Ker Helen ****
Camping au bord du bassin d'Arcachon en Gironde
Avenue de la Côte d'Argent
33470 LE TEICH
Bassin d'Arcachon - Gironde
Nouvelle Aquitaine - France

Tel. : 00 33 5 56 66 03 79
E-mail : camping.kerhelen@wanadoo.fr
Documenten (pdf)
Brochure Contracten - av Tarieven Plattegrond van de camping