Het Bassin d'Arcachon en haar omgeving

Ga naar de camping Ker Helen in de Gironde!

Aquitaine is zeker een uitstekende regio voor een vakantie. Camping Ker Helen in Teich is ideaal gelegen om te wandelen en te fietsen. In het zuiden van het bekken van Arcachon, is het een echte gelegenheid om uw verblijf op de eerste rij door te brengen om optimaal te profiteren van uw vakantie in de Gironde. Tijdens uw verblijf op de camping bent u slechts een paar kilometer verwijderd van het beroemde duin du Pyla, waar de zonsondergangen niet te missen zijn. Ontdek deze immense heuvel van fijn zand die geleidelijk van kleur verandert naarmate de zon zich verplaatst. Op vijf minuten van de camping heeft u de mogelijkheid om oesterhavens te bezoeken die rijk zijn aan kleur en ontdekking. Het ornithologische park biedt een ongelooflijk natuurschouwspel. Vele vogelsoorten hebben er hun toevlucht gevonden. Vergeet niet om de dynamische hoofdstad van de Gironde te ontdekken: Bordeaux! Je kunt er in 35 minuten zijn.

Het bekken van Arcachon, een zwembestemming op slechts een steenworp afstand van de camping

De geografie van het bekken van Arcachon is ideaal om te zwemmen langs de typische fijne zandstranden van het gebied. Op enkele minuten van de camping kunt u uw badpak, handdoek en zonnebrandcrème aantrekken en genieten van een van de mooiste kusten van Europa. Het Arcachonbekken is ook een ideale bestemming voor watersporten zoals zeilen, stand up paddle of kitesurfen.

 
Tarieven 2020

Boek nu uw vakantie op de Bassin d' Arcachon, tarieven 2020 zijn up-to-date. Download ze in de "Download"sectie.

Goed overleg!

Seizoen 2020

In 2019 zal de camping zijn deuren openen op 10/04 en sluiten op 12/10.
De receptie is geopend in juli en augustus van 8.30 tot 20 uur en in het laagseizoen van 8.30 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

De regioOntdek het bekken van Arcachon
Meer zien
 
Camping Ker Helen ****
Camping au bord du bassin d'Arcachon en Gironde
Avenue de la Côte d'Argent
33470 LE TEICH
Bassin d'Arcachon - Gironde
Nouvelle Aquitaine - France

Tel. : 00 33 5 56 66 03 79
E-mail : camping.kerhelen@wanadoo.fr
Documenten (pdf)
Brochure Contracten - av Tarieven Plattegrond van de camping