Ga uit rond de camping in de buurt van het bekken van Arcachon

Uitgang in het stroomgebied van de Arcachon

Rondom de camping is het bekken van Arcachon voor u geopend. Er zijn vele mogelijkheden voor uitstapjes naar uw smaak en verwachtingen in de Gironde, om u te helpen raden wij u enkele bestemmingen aan. Wij bieden u diensten aan met een bescheiden bijdrage: kom de omliggende natuur ontdekken aan boord van een kano of maak een boottocht om het groene erfgoed van de Gironde te ontdekken. Waterliefhebbers zullen blij zijn om te genieten van de prachtige waterparken in de omgeving, zoals Aqualand de Gujan Mestras bijvoorbeeld. Ontspanning en plezier zullen op het rendez-vous zijn tijdens dit uitstapje onder de Girondezon. Fijnproevers en nieuwsgierige mensen zullen niet nalaten het oesterhuis in Gujan Mestras te bezoeken om de mysteries van dit heerlijke gerecht te ontdekken. Vergeet niet om aan het einde van de avond naar het beroemde duin du Pyla te gaan om een prachtige zonsondergang met uitzicht op de Atlantische kust van Aquitaine te bekijken.

Dieren en kleine dieren van de Gironde

Vrienden van de dieren en de natuur in het algemeen zullen blij zijn als ze de camping verlaten. Dit zijn prachtige uitstapjes om te doen die kinderen zullen fascineren. Ontdek de vele dierenparken rond uw camping of uw comfortabele accommodatie in de Gironde. Het ornithologische park van Le Teich biedt u een onvergelijkbaar natuurschouwelijk spektakel. Het is de thuisbasis van vele vogelsoorten die er een overvloedige voedselbron vinden. De jongere kinderen zullen gefascineerd zijn door het dierenpark en de lieveheersbeestjes attracties in Gujan-Mestras, vlak naast het waterpark. Een paar minuten van de Teich ligt de dierentuin van het Arcachonbekken bij de Teste de Buch.

 
Tarieven 2020

Boek nu uw vakantie op de Bassin d' Arcachon, tarieven 2020 zijn up-to-date. Download ze in de "Download"sectie.

Goed overleg!

Seizoen 2020

In 2019 zal de camping zijn deuren openen op 10/04 en sluiten op 12/10.
De receptie is geopend in juli en augustus van 8.30 tot 20 uur en in het laagseizoen van 8.30 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

De regioOntdek het bekken van Arcachon
Meer zien
 
Camping Ker Helen ****
Camping au bord du bassin d'Arcachon en Gironde
Avenue de la Côte d'Argent
33470 LE TEICH
Bassin d'Arcachon - Gironde
Nouvelle Aquitaine - France

Tel. : 00 33 5 56 66 03 79
E-mail : camping.kerhelen@wanadoo.fr
Documenten (pdf)
Brochure Contracten - av Tarieven Plattegrond van de camping