Nieuw Aquitanië gezien vanaf de camping

Een camping in Nieuw-Aquitaine voor een zonnige vakantie

De regio New Aquitaine verwelkomt u voor uw vakantie. Het grondgebied omvat prachtige plaatsen en steden die u tijdens uw verblijf in de Gironde kunt ontdekken. Het bekken van Arcachon is waarschijnlijk het meest ongelooflijke gebied van de regio dankzij zijn oorspronkelijke configuratie en gunstig voor het toerisme dankzij de prachtige kusten en fijne zandstranden, de natuurgebieden waar de fauna en flora vol leven zijn. Tijdens uw verblijf op camping Ker Helen in Le Teich heeft u vele mogelijkheden om deze schat van Aquitaine te ontdekken langs de 200 km aan fietspaden die rond het bekken van Arcachon lopen, en de wandelpaden.

Een vakantie in Nieuw-Aquitaine vol ontdekkingen

De regio New Aquitaine is bijzonder rijk, de indrukwekkende omvang van zijn grondgebied strekt zich uit van de monding van de Gironde tot de Atlantische Pyreneeën en de Spaanse grens. Rondom de camping Ker Helen zijn er een aantal leuke plekken om te ontdekken, zoals de grote stad Bordeaux. Ten zuiden van de Teich, vanaf de camping, ontdek de omliggende dorpen zoals Sanguinet en het beroemde meer.

Met zijn gematigd klimaat met een oceanische neiging, biedt New Aquitaine u vele natuurlijke plaatsen om te bezoeken en een gevarieerd cultureel erfgoed.

 
Tarieven 2020

Boek nu uw vakantie op de Bassin d' Arcachon, tarieven 2020 zijn up-to-date. Download ze in de "Download"sectie.

Goed overleg!

Seizoen 2020

In 2019 zal de camping zijn deuren openen op 10/04 en sluiten op 12/10.
De receptie is geopend in juli en augustus van 8.30 tot 20 uur en in het laagseizoen van 8.30 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

De regioOntdek het bekken van Arcachon
Meer zien
 
Camping Ker Helen ****
Camping au bord du bassin d'Arcachon en Gironde
Avenue de la Côte d'Argent
33470 LE TEICH
Bassin d'Arcachon - Gironde
Nouvelle Aquitaine - France

Tel. : 00 33 5 56 66 03 79
E-mail : camping.kerhelen@wanadoo.fr
Documenten (pdf)
Brochure Contracten - av Tarieven Plattegrond van de camping