De Teich vanaf de camping

Le Teich, een oase van groen met uitzicht op het stroomgebied van Arcachon

De Teich ligt in de delta van L'Eyre, in het zuiden van het Arcachonbekken. Dit is de gemeente waar de camping zich bevindt. De grote troef van de Teich is de bevoorrechte natuurlijke omgeving in de Gironde. Het noorden van het gebied bestaat uit weelderige moerassen met uitzicht op het Arcachonbekken, terwijl het zuiden is gericht op Sanguinet en het prachtige meer. Ter gelegenheid van uw vakantie op camping Ker Helen, vergeet niet om deze elegante stad en haar vrolijke vakantiesfeer te bezoeken. Het is op zaterdag op het Herdenkingsplein dat de markt van de stad van 8u tot 13u plaatsvindt. U kunt het werk van ambachtslieden ontdekken, maar u kunt ook zelf verse en regionale producten leveren. Op slechts 1 km van de camping heeft u toegang tot alle winkels in het centrum van de Teich.

Kampeervakantie in Teich, vogelopvangcentrum, vogelopvang

Jong en oud zullen blij zijn om het Teich Ornithologisch Park te bezoeken, waar ze vele vogelsoorten in hun natuurlijke omgeving kunnen observeren. Leden van de LPO (Ligue Protecrice des Oiseaux) bieden u informatie over hoe u deze vogels kunt observeren en beschermen. Dit gigantische vogelopvangcentrum is niet de enige belangrijke bestemming van de Teich, mis het niet om het kasteel van Ruat of de jachthaven met zijn kleurrijke boten te ontdekken.

 
Tarieven 2020

Boek nu uw vakantie op de Bassin d' Arcachon, tarieven 2020 zijn up-to-date. Download ze in de "Download"sectie.

Goed overleg!

Seizoen 2020

In 2019 zal de camping zijn deuren openen op 10/04 en sluiten op 12/10.
De receptie is geopend in juli en augustus van 8.30 tot 20 uur en in het laagseizoen van 8.30 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

De regioOntdek het bekken van Arcachon
Meer zien
 
Camping Ker Helen ****
Camping au bord du bassin d'Arcachon en Gironde
Avenue de la Côte d'Argent
33470 LE TEICH
Bassin d'Arcachon - Gironde
Nouvelle Aquitaine - France

Tel. : 00 33 5 56 66 03 79
E-mail : camping.kerhelen@wanadoo.fr
Documenten (pdf)
Brochure Contracten - av Tarieven Plattegrond van de camping